Яка категорія населення має право на встановлення безкоштовних газових лічильників?

Чи запропонує певні соціальні ініціативи “Дніпрогаз” мешканцям міста у зв’язку з пидвищенням тарифів на блакитне паливо та як взагалі можна економити газ? Представники “Дніпрогазу” спілкувались сьогодні із журналістами. В установі стверджують, що легально на газі – заощаджувати можна.

На встановлення газових лічильників у Дніпропетровську неабиякий попит, – кажуть представники “Дніпрогазу”. Люди прагнуть економити свої кошти, особливо, коли тарифи зростають з шаленою швидкістю. Тож заявок на встановлення лічильників у працівників установи – безліч.

Та, на жаль, закони України не передбачають процедури встановлення газових лічильників безкоштовно для жодної категорії населення. І люди, які мають пільги, все одно змушені платити від півтори до двох тисяч гривень, в залежності від складності установки.

Поки що якихось соціальних програм для економії грошей громадян за допомогою лічильників “Дніпрогаз” не пропонує. Однак заощаджувати можна: представники установи радять дніпропетровцям не залишати без нагляду газові прилади та не використовувати газові плити для опалення приміщень, адже вони для цього не призначені.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com