Вночі невідомі напали на склади зброї в Артемівську

Військовослужбовці Збройних сил України відбили атаку невідомих озброєних осіб , які в ніч на четвер напали на склади зброї в Артемівську ( Донецька обл.) , повідомляє прес -служба Міністерства оборони України . “В ніч з 23 на 24 квітня близько 100 невідомих скоїли озброєний напад на військову частину в м. Артемівськ Донецької області. Нападники вели вогонь з автоматичної зброї , гранатометів і активно застосовували ручні осколкові гранати ” , – йдеться в повідомленні . У Міноборони повідомили , що в ході відбиття нападу отримав поранення військовослужбовець військової служби за контрактом Збройних сил України , загрози життю немає. В даний час об’єкти військової частини знаходяться під контролем Збройних Сил України .

“Керівництво Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних сил України в черговий раз настійно закликає громадян не брати участь в провокаційних та інших протиправних дій з метою підтримки діяльності збройних сепаратистів на території східних областей України ” , – йдеться в повідомленні.

Також в оборонному відомстві нагадали , що під час виконання завдань в рамках антитерористичної операції , військовослужбовці мають право застосовувати зброю у випадках , передбачених чинним законодавством і статутами Збройних сил України .

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com